Home Moss Jeløy Inviter en fremmed på middag!

Inviter en fremmed på middag!

Ved å sende 50 kroner til Varmestua, kan en for deg fremmed person, få seg et godt og varmt måltid i dag. Bruk Vipps, og vipps så er pengene hos dem som trenger dem!

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Det skal ikke alltid så mye til før du plutselig har hjulpet noen som trenger det. En 50-lapp, en «hundrings», eller en «torsk» – for de fleste av oss er ikke dette mye penger, men om man sliter med å få endene til å møtes, ja da er et varmt måltid gull verd.

Målgruppa for Varmestua i Moss, er mennesker innenfor rus- og psykiatriproblematikk. På Varmestua i Helgerødgata, får de både mat, klær, rene sprøyter – og ikke minst menneskelig omsorg.

Bli med og støtt Varmestua du også!

Bruk Vipps!

Trykk «Kjøp og betal».

Skriv inn Varmestua Moss.

Sett inn beløp.

Trykk «Neste».

Trykk «Betal».

Det er fort gjort å hjelpe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.