Home Moss Ny mulighet for gründere

Ny mulighet for gründere

I februar gikk CWi Investor Pitch av stabelen hos det som må sies å være et av Norges råeste coworkingspace, nemlig hos CWi Moss på Verket. Arrangementet var en unik mulighet for startups og scaleups til å pitche sin bedrift for investorer og publikum.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst og foto

På programmet sto blant annet en pitche-konkurranse hvor inntil ti kvalifiserte startups og scaleups fikk muligheten til å stå på stand for å fremvise sine tjenester og produkter for investorene og publikum. De fire beste bedriftene fikk, etter avstemning, fem minutter til å pitche for en jury, investorer samt publikum. Juryen kåret så en vinner av konkurransen og premier ble utdelt.

Sterke aktører

Arrangementet må sies å ha vært en gylden mulighet for bedrifter med kapitalbehov, men også for investorer med vilje til å legge penger i et lovende prosjekt. På den bistående siden, var CWi Moss AS, Fledsberg Finans, MNU, ØFN, Smart Innovation Norway, Næringshagen Østfold, Østfold fylkeskommune og Innovasjon Norge representert. SpareBank 1 Østfold Akershus og SANDS – Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange bidro økonomisk til arrangementet.

VERKET: En ny utgave av CWi Investor Pitch går av stabelen 11. april.

Startups og scaleups som var til stede med stands, inkluderer:

Bbhugmehttps://www.bbhugme.com
Bee Conceptshttps://www.beeconcepts.com
Cavaihttp://www.cav.ai
Dermatolog.nohttp://www.dermatolog.no
Ewave Norge Aswww.ewave.no
Fácilwww.getfacil.com
Homeboxxhttps://homeboxx.com
Prediktor Medical AShttps://www.prediktormedical.com
Science Addictionhttps://www.science-addiction.com
Sharefox (Tooler AS) – https://sharefox.no Accent

– Tusen takk til investorer, samarbeidspartnere, publikum og oppstartsselskapene som deltok på vår første Investor-pitch. Gratulerer så mye til dermatolog.no som stakk av med seieren, tett fulgt av Science Addiction, Cavai og bbhugme. Gikk du glipp av eventet? Frykt ikke! Neste runde holdes allerede 11. april, da blir det flere muligheter, forteller CEO og partner i Coworking International, Kåre Arthur Trobe.

Ny mulighet

Torsdag 11. april gjentas altså suksessen med en ny runde av CWi Investor Pitch! Arrangementet avholdes hos CWi Moss og er en unik mulighet for Startups og scaleups til å pitche sin bedrift for investorer og publikum.

– Dette er altså en pitche-konkurranse hvor inntil ti kvalifiserte startups og scaleups vil få muligheten til å stå på stand for å fremvise sine tjenester og produkter for investorene og publikum. Også denne gang vil de fire beste bedriftene få fem minutter til å pitche for juryen, investorene og publikum. Juryen kårer så vinneren av konkurransen og premier tildeles, forklarer Trobe.

NERVER: Å skulle fortelle offentlig om sine ideer, prosjekter og produkter kan nok være en nervepirrende affære, men CWi Investor Pitch er en uformell og hyggelig greie, så det skulle vise seg å ikke være noe å grue seg for.

Følg med!

Startups, scaleups, bedrifter med kapitalbehov, samt investorer med investeringsvilje bes melde seg på i god tid. Følg med på www.cwi.no/investorpitch/ eller https://www.facebook.com/cwimoss/ for oppdateringer på påmeldingsfrist med mer. Arrangementet er gratis for investorer og publikum.

CWi Moss holder til i Elisabeth von Hübschs gate 6 på Verket i Moss, Bygg: M:6. Celine Zapffe i CWi Moss kan kontaktes for informasjon, på telefon: 479 06 263 eller e-post: cz@cwi.no.

FUGL FØNIX: M:6 har blitt til et fleksibelt og innholdsrikt bygg, med fasiliteter for både leietakerne og andre som skulle finne på å stikke innom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....