Home Høyda Velkommen til din nye lokalavis!

Velkommen til din nye lokalavis!

Vi starter i det små…

Med dette ønsker vi deg velkommen til en splitter ny lokalavis for distriktet fra Son i nord til Råde i sør. Moss byavis er kun et prosjektnavn, da ting går fort i svingene når en bitte liten, men ivrig gjeng setter seg fore å tilby distriktet en nettbasert erstatning for Byavisa Moss som gikk konkurs 3. januar i år, og mye arbeid gjenstår før avisa fremstår som vi ønsker.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Alt er på ingen måte klart når vi nå sparker i gang en nettavis for Moss, Rygge, Våler, Råde og Son. Det eneste som er 100 % klart, er at vi ikke skal ha en eneste pluss-artikkel i avisa vår. Her skal alt være åpent for alle.

Det ser pr i dag ut til at hele redaksjonen fra Byavisa Moss, altså Haakon Hattevig, Johanna Podhorny, Lennart Pettersen og undertegnede som redaktør, blir med på dette nye prosjektet. Vi kjenner distriktet, og dere kjenner oss. Etter hvert blir vi trolig enda flere på laget.

Bygger stein på stein

Din nye lokale nettavis eies av Qurius AS (som igjen eies av den notoriske gründeren Morten Karlsen), samt undertegnede. Når tekniske løsninger nå er kjøpt og betalt, må vi, i ærlighetens tegn, si at vi starter på nær økonomisk bar bakke, og bygger stein på stein for å komme dit vi vil. Målet er ikke å gjøre noen rike, men å tilby godt lesestoff og en kanal som står åpen for selv den minste aktør, og i samme slengen sørge for å skape/opprettholde et knippe arbeidsplasser.

Vi håper at nettavisen vår kan skape positive ringvirkninger for både annonsører og alle vi finner tid til å skrive om, og at vi på den måten kan bidra til at regionen fortsetter å blomstre.

Under utvikling

Den nye avisen vil inneholde gladsaker fra kulturlivet, næringslivet, lag og forening, muligens noe sport, historiske artikler, personportretter, viktig informasjon, samt det meste annet du forventer av en lokalavis. Her er vi selvsagt avhengige av tips fra deg.

Designet, og de tekniske løsningene på siden, vil utvikle seg raskt den kommende tiden. Annonsemoduler, undersider og lignende vil komme på løpende bånd. Det samme gjelder selvsagt de redaksjonelle sakene. Flere intervjuavtaler er allerede på plass i boka.

Vi ønsker deg velkommen med på moroa, og håper vi hører fra deg med både tips, ris og ros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.

Herman Dominus lager julegaver til private og bedrifter i Mosseregionen

Herman Karstensen Bugten er en utviklingshemmet gutt på 22 år som har startet sitt enmannsforetak ( Herman...

Rita Westvik åpner Linn Kristin Sørviks salgsutstilling torsdag

Moss Kunst Ramme er rammen om Linn Kristin Sørviks salgsutstilling i Moss. Sørvik er en ung og fremadstormende kunstner fra Karmøy, og...

Komiker fra San Francisco til Standup Moss

- Vi gleder oss veldig til å starte opp på Verket Scene, sier Rune Vold i Standup Moss i forkant av deres...

Hyggelig juleopplevelse med dyrebeskyttelsen

Moss og Omegn Dyrebeskyttelse er en frittstående dyrebeskyttelse i sitt 70ende år, som verken får statsstøtte eller kommunal støtte. Derfor må pengene...