Home Moss Omlegging til nytt design

Omlegging til nytt design

I løpet av dagen vil du oppleve merkelige ting her på din nye lokalavis. Vi jobber nå med å få på plass det designet vi foreløpig har tatt sikte på å beholde, og det vil derfor bli en del rot på siden. Vi beklager dette!

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Som vi, foreløpig Moss Byavis, tidligere har gått ut med, så starter vi denne avisen på så å si bar bakke. Det ligger entusiasme bak prosjektet, så det å vente med å legge ut saker har ikke vært enkelt.

Det nye designet/oppsettet på siden, vil gi oss langt mer fleksibilitet i forhold til hvor de forskjellige artiklene skal ligge, hvor våre annonsører skal få sine plasser, og hvilke undergrupper du kan finne «dine» artikler i. Vent og se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...