Home kultur Duket for festival på Carlberg Gaard

Duket for festival på Carlberg Gaard

Carlbergfestivalen har fått fotfeste i lokalmiljøet, og på lørdag er det igjen klart for musikk og hygge på den idylliske gården. I år har Carlberg Gaard fått Moss ToTakt med seg på laget.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Tidligere har blant andre Plumbo, Torgeir & Kjendisene, Ole Amundsen Band, CC Cowboys, Kråkeby, Loveshack, Johnny Cash Machine, Belfast Muslims, Staut og Trond Granlund Band gjestet gården, i år er det ingen ringere enn D.D.E., Loveshack og Moderna Tider som skal skape sommerstemning på det som nå heter Carlberg-ToTakt Festivalen.

80-tallsparty

Det er tredje gang partybandet Loveshack spiller på festivalen, og vertinnen på gården, Marit Gauterud har tidligere uttalt at det alltid blir liv og stemning når dette bandet entrer scenen. Det er 80-tallet som står i fokus, så det er bare å ikle seg pastellfarger, tupere håret og gjøre seg klar til fest med høy allsangfaktor.

FOTO: Svein Finneide Photography. Hentet fra Facebook.

Hyller svenske klassikere

Moderna Tider er et tributeband, og det er vel ikke så veldig vanskelig å skjønne at det er Gyllene Tider som er bandets helter. Med hits som Flickorna på TV2, Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly, När vi två blir en og Sommartider, MÅ det bli en mimrestund av dimensjoner.

Det blir no liv da, sjø

Namsosgruppa D.D.E. trenger strengt tatt ikke noen særlig presentasjon. De har trønderrocket Norge siden debutalbumet Rai-Rai i 1993, og fremdeles går flere av låtene fra denne plata på ganske høy rotasjon på radio.

13 studioalbum, fem konsert- eller samleplater, en EP og en haug med singler, to DVD’er og en VHS har bandet gitt oss gjennom sin imponerende aktive karriere. Så har de da også høstet priser for arbeidet sitt både Årets spellemann (1996), Nord-Trøndelag fylkes kulturpris (2002), Gammleng-prisen i klassen pop (2003) og selveste hedersprisen under Spellemannsprisen (2018) har de trygt plassert på CV’en sin.

Tre band med høy allsangfaktor, idylliske omgivelser, lokal mat, lokalt samarbeid og god stemning loves altså fra Carlberg Gaard og Moss ToTakt den 15. juni.

DEBUDSKIVA: D.D.E. slapp sitt første album, Rai-Rai, i 1993, og siden den gang har de fått legendestatus, og fast plass på mang en norsk scene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....