Home kultur Enda en rå kulturhelg i Moss og Son - Valgets kval slår...

Enda en rå kulturhelg i Moss og Son – Valgets kval slår til igjen

Igjen går det mot en helg fullstappet av kulturtilbud. Det starter allerede i kveld, med åpningen av Norges første Route 66 Bar & Saloon på Rockhouse på Alby, og en gjenskapelse av følelsen fra det tidligere vertshuset Mossiana.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Åpningen av Route 66 Bar & Saloon, samt avdukingen av verdens største Route 66-skilt, og Elvis minnekonsert med Kjell Jørung foregår på Rockhouse på Alby i ettermiddag og i kveld, med oppstart fra klokka 17.00.

Følelsen av Vertshuset Mossiana skal revitaliseres på House of Foundation fra klokka 18 i kveld, fredag. Arrangementet, som skal gjenskape noe av stemningen fra Mossiana, har fått god oppslutning på både Facebook og gjennom jungeltelegrafen, og kan bli en morsom kveld for både dem som har et forhold til Mossiana, og innflyttere og yngre som har hørt om stedet.

Gitarsuksessen

Det er også i kveld at Lind, Nilsen, Fuentes og Holm entrer scenen i Vingparken. Kvartetten har gjort stor suksess gjennom mange år, og det er forventet stor pågang til det trivelige konsertområdet. Dørene åpner klokka 18, og Caddy and the Caddilacks sørger for oppvarming av publikum fra klokka 19.30. Billetter selges ved inngangen.

Konserten i Vingparken er et samarbeid mellom Moss To Takt og Festivalen Sin. Festivalen fortsetter på lørdag, da på Verket, med Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm, Frøkedal & Familien, I Was a King, Major Maraccas, Monalia, Decibøllene, Divest og Pastill. Dette er den 13. utgaven av Festivalen Sin.

Det musikalske og humoristiske fyrverkeriet Karianne Kjærnes har flyttet sitt show «Bare Karianne» inn på Verket scene, og dette kan du oppleve både i kveld og lørdag – begge dager fra klokka 21.

CF-dagene med mer

Christian Frederik-dagene er så fulle av innslag, at et besøk på dagenes Facebook-arrangement er sterkt anbefalt. Blant annet går Christian Frederik-løpet av stabelen, med alt det krydderet dette fører med seg, av stabelen på lørdag.

Søndag starter med Bootsale ved Kambosenteret fra klokka 12. Der vil du møte privatpersoner og bedrifter med biler og bord fulle av nyttige, morsomme, rare og sjeldne ting de har lyst til å selge. Muligheten for å gjøre et kupp, burde absolutt være til stede.

Ur-trønderen Hans Rotmo spiller under Kulturdøgn Soon 2019. Programmet er tettpakket hele helgen, og Rotmo går på scenen på Son Torg søndag klokka 13.

Christian Frederik-dagene avsluttes med elvehygge på Elveplassen, søndag fra klokka 21. Det blir åpning av den nye Elvepromenaden, og musikk og underholdning av Trond Gundersen, Adrian Kiss, Terje Kinn, Karoline Dahl Gullberg, Arne Hiort, Stian Omenås og Jonas Urstad.

Mye nevnt – mye glemt. Send informasjon om ditt arrangement til redaksjon@morsatidende.no!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...