Home Bil og motor Messe med norgespremiere for nye Iveco S-Way

Messe med norgespremiere for nye Iveco S-Way

Jobber du innen transport og logistikk, eller er du spesielt interessert i kjøretøy av det store slaget? Denne helgen er det Transport & Logistikk-messe på Lillestrøm. Nye Iveco S-Way og Iveco Daily er to av attraksjonene.

Fra pressemelding

Iveco satser stort på Transport & Logistikk-messen i Lilleström i tiden 26.-28. september, med norgespremiere for nye Iveco S-Way som allerede er blitt hyllet stort av både sjåfører og journalister.

Dessuten viser Iveco sin nye Daily som setter nye standarder når det gjelder livet om bord og kjøreopplevelse og gjør viktige skritt mot autonom kjøring og økt sikkerhet.

Iveco viser sitt komplette modellprogram i hall D. Der finnes alle varianter av kommersielle kjøretøy, fra Iveco Daily i det lette segmentet – til Iveco Eurocargo (medium), samt de tunge kjøretøyene Iveco S-Way og Iveco X-Way.

Denne nyheten, og en lang rekke andre kjøretøy kan oppleves på helgens messe på Lillestrøm.

Ny, tung lastebilserie

Iveco presenterte nylig sin nye tunge langtransportbil Iveco S-WAY på et arrangement i Madrid i Spania.

Innenfor CNH Industrial er Iveco en del av noe større og utnytter synergiene innenfor gruppen. Dette nye langtransport-flaggskipet er ikke bare en prestasjon for Iveco, men det er også en viktig milepæl for CNH Industrial som en helhet, sier Håkan Jönsson, Business director for Iveco Nordic & Baltics.

Med denne lanseringen skjer introduksjonen av den nye Iveco WAY tunge lastebilserie som markerer et sterkt skifte mot å gi kundene en integrert transportløsning, økonomisk og miljømessig bærekraftig, hvor tjenestene rundt produktet er enda mer viktig enn produktet i seg selv.

Vi ønsker å bli nyttekjøretøy-leverandøren som tilbyr våre leverandører og kunder den lastebilen som er lettest å arbeide i og utvikle seg med. Vi gjør dette ved å skreddersy våre kjøretøy rundt sjåførens liv, som i dag består av mye mer enn bare ruten hun eller han kjører. Bærekraft innebærer også vårt ansvar for å gjøre denne jobben, som er livsviktig for samfunnet, mer attraktiv og tilfredsstillende, noe som strekker seg lenger enn å utstyre førerhuset med skinn- og tre-dekor.

Iveco S-WAY bringer med seg videre alle fordeler introdusert i foregående generasjoner og legger til et nytt førerhus som er fullstendig redesignet rundt sjåførens og bileierens behov. I lys av den harde konkurransen trenger logistikk-operatørene driftstid på toppnivå, effektivitet og produktivitet fra bilflåtene. Den nye Iveco S-WAY møter disse kravene ved å gi en komplett pakke med nyheter og tjenester i særklasse i bransjen, utviklet med fokus på sjåføren, bærekraft og et nytt, utvidet nivå av oppkobling hvor målet er å redusere totalkostnadene (Total Cost of Ownership – TCO).

Nye Daily er det første kjøretøyet i sitt segment som tilfredsstiller kravene i Euro 6D/Temp og gir bærekraft sammen med mer effekt og bedre drivstofføkonomi til fordel for kundens lønnsomhet.

En industri i endring

Den kommersielle kjøretøyindustrien opplever endringer med enestående frekvens, drevet av megatrender som digitalisering, automatisering, elektrifisering og tjenesteyting. Nye Daily møter disse trendene ved å gjøre dem til fordeler for kundene. Gjennom 40 år med suksess har Daily blitt en merkevare vel anerkjent for sin unikhet og som en leder innenfor segmentet.

– Vi har et klart veikart for fremtiden, en strategisk visjon som møter nøkkeltrendene som driver vår industri fremover. Iveco er her for å bli, konkurrere og vinne gjennom alle segmenter hvor vi opererer i dag – fra lette til tunge lastebiler, busser og spesialkjøretøy. Nye Daily presenterer vår visjon: Med en nærmest revolusjonær evolusjon er den likevel tro mot sin arv, møter dagens høye kundeforventninger og er godt forberedt for fremtiden med sin oppkobling. Den vil endre ditt forretnings-perspektiv, sier Håkan Jönsson, Business director for Iveco Nordic & Baltics.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....