Home Bil og motor En krevende, men spennende sesong

En krevende, men spennende sesong

Rino Bækkevold har kjørt seg igjennom sesongen med nybygd Volvo 240 GLE og ny kartleser. Han synes sesongen har vært både krevende og spennende. Gode plasseringer og nye pokaler på hylla, er uansett resultatet.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Rino Bækkevold fra Råde gikk, med sin nye kartleser Stian Kristiansen, inn i sesongen med Rally Finnskogen i våres. Etter dette er ytterligere sju løp kjørt.

– Både bil og kartleser var helt nytt for meg, men vi hadde en kul start. Kartleser Stian Kristiansen ble svært overrasket over hvor fort denne Volvoen kunne gå på de trange og smale veiene. Jeg må innrømme at en førerfeil sendte oss rett i grøfta, ler Rino.

I løpet av sesongen, har han sanket inn to førsteplasser, to tredjeplasser, en fjerdeplass og to sjetteplasseringer.

– Vi klarte også en tredjeplass i Norgescupen i klassen vår, og nå fungerer hele teamet vårt kjempebra. Jeg og kartleser har fått tingene til å stemme sammen, og vi har et fantastisk serviceteam i ryggen, bestående av fem dyktige mekanikere, uttaler Bækkevold.

Bækkevold Motorsport koster penger å drifte, og da kommer sponsorkroner fra gode samarbeidspartnere godt med.

– Vi hadde aldri klart dette uten sponsorene våre, så all ære til dem. Tusen takk for en super sesong, sier Rino rettet til Kjernsbekk Anlegg AS, Sign1 Profilklær, Gulli Bilsenter AS, Din samarbeidspartner, Skau Service & Vedlikehold, Holtung Søndre Gård Landbrukstjenester, Myrer Transport, Haslestad Maskin, samt et godt knippe ivrige støttespillere av det private slaget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...