Home NYHET IL Kråkene: Skøyteskolen er i gang

IL Kråkene: Skøyteskolen er i gang

I går var det oppstart for IL Kråkenes skøyteskole for barn mellom fire og ti år. Man kan fremdeles melde seg på, og de tre første treningene er helt gratis. Treningen foregår i Moss ishall på Ørejordet.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Neste skøyteskoledag er førstkommende lørdag, og deretter vil det gå slag i slag på tirsdager og lørdager fram til jul. Nestleder og markedsansvarlig i IL Kråkene, Ole-Petter Brevold mener at det å gå på skøyter er en av fire viktige grunnferdigheter alle barn bør kunne – de resterende tre mener han er svømming, skigåing og sykling.

– Det gir barnet glede og mestringsfølelse å lære dette, sier han.

Gøy og utviklende

– På skøyteskolen vil vi at barna skal ha det mest mulig gøy, og at de skal få en god utvikling av ferdigheter. Derfor deler vi inn etter ferdigheter, slik at treningen blir tilpasset barnets behov. Vi har dyktige instruktører, og disse sørger for at barnet har det moro, slik at de forlater isen fulle av idrettsglede, og ikke minst at de ser fram til neste trening.

Brevold påpeker at alle barn er unike, og at Kråkene har full forståelse for at det kan være usikkerhet hos foreldrene, om akkurat ishockey er noe for deres barn.

– Det er derfor vi har gjort det sånn at barna kan komme hit og delta på tre treninger helt gratis og uforpliktende. Da får de en smaksprøve på hva hockey er, og finner ut om de ønsker å fortsette eller ikke.

Utstyr til utlån

Kråkene har både skøyter og hjelmer til utlån, så barn som har lyst til å prøve seg, trenger ikke annet enn varme klær og vinterhansker.

Treningstidene er som følger; tirsdager fra 18.00 til 18.50, og lørdager fra 11.00 til 11.50. Ishockeyutstyr kan ta litt tid å få på seg, så klubben ber barna møte cirka en halvtime før trening, så man får tid nok til å skifte klær.

Skulle noen nå føle seg fristet til å begynne med ishockey, kan skoleansvarlig Rune Knudsen kontaktes på skole@kraakene.no, om det skulle være noen spørsmål.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...