Home kultur Gla-konsert med allsang

Gla-konsert med allsang

Det er Islandsmoens Mannskor som setter tonen og byr opp til allsang, når de førstkommende søndag drar i gang sin årlige Gla-konsert.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

WALTER N. DRAGLAND foto

Konserten går i Frikirken i Moss, og starter klokka 17. Men når man først skal kose seg, så synes det tradisjonsrike mannskoret at man like godt kan begynne med det fra klokka 14.30. Fra da varter de nemlig opp med kaffe og kaker.

Allsangen er ny av året, og i tillegg til denne hyggelige nyheten, har de også fått med seg Moss Trekkspillklubb, som vil spille både før og etter pausen. Faktisk har de fått like stor plass i konsertprogrammet som mannskoret selv.

Også et samarbeid mellom kor og trekkspillere er det lagt opp til. Moss Trekkspillorkester har nemlig øvd inn tre låter, som de skal framføre sammen med Islandsmoens Mannskor.

Blant låtene som skal framføres under søndagens Gla-konsert, nevnes «Just a closer walk with thee», «Ved midnatt lydde ropet», «Så shimrande var aldri havet», «Blue Skies», «En liten høyde», «I dreamed a dream», «Blå kveill», og «Aftonens sång».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.