Home Moss Grunnarbeidet på Melløs stadion er endelig i gang

Grunnarbeidet på Melløs stadion er endelig i gang

Mandag morgen var Ivar Nilsen Entreprenør AS på plass på Melløs stadion og satte i gang med grunnarbeidet til det nye klubbhuset. – Det er så utrolig, jublet ildsjel Siv Holder.

JOAKIM BEKKÅSEN tekst og foto

Først publisert på mossfk.no. Gjengitt med tillatelse.

Et klubbhus har vært savnet i mange år for Moss Fotballklubb, men nå kan samtlige i og rundt klubben glede seg over at det er rett rundt hjørnet. Om noen få uker kommer MFK til å ha en helt egen brakke på Melløs stadion. Mandag satte arbeidet i gang for fullt.

– Endelig er dagen her. Vi er i gang. Vi skal ha opp huset, sa Siv Holder med det som kanskje er tidenes største glis.

Hun har jobbet iherdig sammen med tidligere styreleder Thomas Thorkildsen for å få dette huset på plass, og nå ser de at det faktisk blir en realitet, noe de vel å merke har har skråsikre på hele veien.

– For ungdommen

Ivar Nilsen var selv til stede da det første spadetaket ble gjort og han la ikke skjul på at han synes det er stort å være i gang med prosjektet.

– Først skal vi ta bort noen gjerder og deretter skal vi grave ut til leka som blir grunnmuren til brakken. Vi regner med å være ferdig med grunnarbeidet i løpet av uken, så dette kommer til å bli så fint. Ungdommen trenger dette, smilte Nilsen.

Klubben kommer til å oppdatere fra prosessen, både på hjemmesiden og på sosiale medier. Følg med, folkens!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.