Home NYHET Jobbmesse i Mossehallen

Jobbmesse i Mossehallen

Igjen skal en av Norges aller største jobbmesser arrangeres i Mossehallen. Dagen er onsdag, så du har ikke lange tiden på deg til å oppdatere CV, og få på deg et ryddig antrekk og et blidt ansikt.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst og foto

Rundt 50 bedrifter er på plass i Mossehallen onsdag 23. oktober. Til sammen stiller de med flere hundre ledige jobber, så det bør absolutt være muligheter for deg som ønsker deg en ny jobb.

Det er NAV-kontorene i Mosseregionen og Follo som, i samarbeid med partnere som Din Utvikling, Fønix, Personalpartner, Målrettet Kompetanse AS og Fortuna HR som arrangerer jobbmessa.

Jobbmessa i Moss har vokst seg ut av Samfunnssalen og inn i Mossehallen. Dette skyldes blant annet samarbeidet med NAV i Folloregionen.

Voksende messe og nedslagsfelt

– Vi arrangerte Jobbmesse i Mossehallen for første gang i høsten 2018. Rett og slett for å få større plass. Da hadde vi med oss 24 bedrifter, samt noen service-stander. Denne gangen blir vi nærmere 50 bedrifter, noe som blant annet skyldes det nye samarbeidet med NAV-kontorene i Folloregionen. I praksis betyr dette at det blir mange arbeidssøkere og bedrifter også fra denne regionen på messa – en region som vi ser som et helt naturlig bo- og arbeidsområde for alle i nedslagsfeltet, sier Ken Olsen, rådgiver og markedskontakt i NAV Rygge.

Bedriftene som har meldt sin tilstedeværelse på jobbmessa, trenger både faglært og ufaglært arbeidskraft, og målgruppen er alt fra ungdom til mennesker på 55+.

Ledige jobber i mange bransjer

Bransjene strekker seg over yrkesretningene salg og kundebehandling, helse og omsorg, transport, sikring og vakthold, kabinpersonell/flyvert, plate og sveis, lager og logistikk, lærer og instruktør, kokk, daglig leder, servitører, sjåfører – jobber i alle førerkortklasser, lager med mye mer. Det skal også være en rekke jobber ledige innen EU-området.

– I tillegg til mange behjelpelige jobbverter, vil det være karriererådgivere til stede, som hjelper til med råd og veiledning innen CV, søknadsskriving, yrker og utdanning. Samt NAV EURES, som formidler mennesker til ledige jobber innen EU-området, forteller Olsen.

Jobbmessa åpner klokka 13.00 og varer frem til 15.30. På «Jobbmessens scene» vil det være innslag fra ulike arbeidsgivere mellom 13.30 og 15.00.

– Alle som er ute etter jobb, bør komme på denne messa, avslutter Ken Olsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.