Home NYHET Morsa Tidende passerte 25.000 sidevisninger

Morsa Tidende passerte 25.000 sidevisninger

Da er tallet vi har ventet på kommet – over 25.ooo sidevisninger så langt i oktober. Dette tallet er ikke unike brukere men totalt antall side visninger pr 23. oktober klokka 11.00.

MORTEN KARLSEN tekst

Bak tallene kan vi se at de fleste leser to til tre artikler når de er inne på morsatidende.no, og overraskende nok bruker syv av ti lesere mobiltelefonen.

Vi i Morsa Tidende ønsker derfor å fokusere på mobil- og nettbrettløsningen i tiden som kommer, men vi har også en tanke om å publisere papiraviser når tiden er inne for dette.

Har du tips til saker, eller ønsker i forhold til hva du vil lese om? Send en melding til tips@morsatidende.no, så skal vi forsøke å ta fatt på saken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.