Home kultur Eftablues med Erik Harstad and The Buzz Brothers

Eftablues med Erik Harstad and The Buzz Brothers

Lørdag 26. oktober er Moss Bluesklubb igjen klare med en ny utgave av sin populære Eftablues. På scenen på Kollektivet på Verket, står Erik Harstad and The Buzz Brothers.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

KJELL TORGERSEN foto

I følge Stig Martinsen i Moss Bluesklubb, er Erik Harstad en fantastisk gitarist, og en like fantastisk vokalist. Han kommer til Moss med utvidet besetning, sammensatt av musikere fra øverste hylle.

– Sist de var hos oss i Moss Bluesklubb, var det kjempestemning, og da de avsluttet konserten med Freddie Kings «I’m going Down», løftet de taket, forteller Martinsen.

Erik Harstad omtales som en fantastisk gitarist, og en like fantastisk vokalist.

Bluesklubben har den siste tiden hatt Tivoli Sportsbar som sitt faste tilholdssted, etter at Lucky la ned, men der foregår det nå heftig ombygging til irsk pub, og dermed har de lagt lørdagens eftablues til M6-bygget på Verket.

Lørdagens band består av Erik Harstad på gitar og vokal, Rune Endal på bass, Jon Reidar Furulund på trommer, Espen Liland på gitar, Kristian Wentzel på keyboards og Kasper Værnes på saksofon.

Eftabluesen starter klokka 15.00.

Previous articleDylan i Aadlands drakt
Next articleEn perle i mur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.