Home kultur Dylan i Aadlands drakt

Dylan i Aadlands drakt

Artisten og låtskriveren Tom Roger Aadland har, i tillegg til å gi ut sine egne låter samt skrevet etter hvert svært kjente sanger for andre artister, også gjendiktet en rekke av Bob Dylands sanger på norsk. I kveld, fredag, står han på scenen på Cafe Røed.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Haugesunderen platedebuterte i 2007, og allerede i 2009 slapp han sin første utgivelse med Bob Dylan på nynorsk. Dette var Dylans album «Blood on the Tracks» fra 1975 i sin helhet, noe både publikum og anmelderne likte svært godt.

Senere har han gjendiktet både «Blonde on Blonde» fra 1966, tolket artister som Nirvana, The Rolling Stones og Amy Winehouse, i tillegg til å skrive tekster til Hellbillies album Søvnlaus – deriblant hiten «20 år på vegen».

Aadland er en behagelig kar å oppleve på scenen. Han er uformell, lun, morsom og alvorlig, og driver både sine egne og andres låter framover på en varm og vakker måte.

I kveld, fredag 25. oktober, står altså Tom Roger Aadland på scenen på Cafe Røed. Konserten starter klokka 19, og anbefales definitivt på det varmeste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.