Home Moss Marijo Jovic: - Det har vært en fryd...

Marijo Jovic: – Det har vært en fryd…

– Det har vært en fryd å være en del av denne klubben i år. Det sa en fornøyd hovedtrener, Marijo Jovic etter helgens kamp mot Levanger. Kampen endte 1-2 til trønderne.

JOAKIM BEKKÅSEN tekst og foto

Dessverre slo gjestene tilbake og sikret seg alle poengene i årets siste kamp på Melløs stadion. Men totalt sett kan laget se tilbake på en god sesong i 2. divisjon.

Det var god stemning før matchen, spesielt med tanke på at MFK kun hadde tabellplasseringen å spille om. Plassen var sikret for lengst og årets poengsum var allerede langt bedre enn i fjor, så man kunne uansett glede seg over mange steg i riktig retning. Og matchen startet på best mulig vis.

Tok tidlig ledelsen, men…

Etter drøy to minutter sendte Magnus Fagernes ballen i nettet og mossingene ledet 1-0. Deretter produserte Levanger en rekke sjanser og lyktes til slutt med å utligne. Det sto 0-0 til pause.

Etter hvilen fikk Christoffer Skårn to gule kort og måtte forlate banen. Men til tross for at MFK måtte spille store deler av omgangen i undertall, klarte de seg rimelig bra. Levanger lyktes riktig nok med å ta ledelsen og til slutt vinne kampen, men det kunne fort gått andre veien,. Mossegutta jobbet iherdig og vise solid innsatsvilje i sesongavslutningen.

Gode opplevelser

– Det så ut som vi kjempet for noe stort, så det var flott å se. Men vi er selvsagt ikke fornøyd med å tape, sa hovedtrener Marijo Jovic, som er godt fornøyd med hvordan sesongen ble:

– Det har vært en fryd å være en del av denne klubben i 2020-sesongen og vi har oppnådd det vi planla. Vi har fått gode opplevelser og alt i alt var dette et flott år. Jeg vil takke alle i og rundt klubben for denne sesongen, avrundet Jovic.

MFK endte på 8. plass på tabellen med 34 poeng i 2019-sesongen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.