Home Moss Stjernebesøk på innendørs volley-løkkis i Mossehallen

Stjernebesøk på innendørs volley-løkkis i Mossehallen

Det er Kirkens Bymisjon som byr distriktets ungdom på en ettermiddag med volleyball i Mossehallen. Dagen er onsdag 30. oktober.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Ungdomsarrangementet er gratis, og arrangøren oppfordrer ungdom til å ta med seg venner og møte opp til uformelt volleyballspill.

Gratis billett og mat

Med på gratisbilletten følger også mat, og i tillegg stiller Skattkammeret med sko til de som ikke har hall-sko, så det finnes svært få grunner til å gå glipp av dette arrangementet.

– Har du sko med lyse såler selv, tar du med deg disse. Hvis ikke, har Skattkammeret med seg en del par til utlån. Dette er et lavterskeltilbud, hvor ingen trenger noen som helt forkunnskaper – kun godt humør, forteller Tone Marie Rosenvinge Hjort-Johansen i Kirkens Bymisjon.

Stjernebesøk

To av distriktets stjernespillere, Vilde Solvoll og Marius Iversen vil være til stede, og kanskje kan disse to inspirere ungdom til å begynne med volleyball. Det har seg nemlig sånn, at det ikke finnes noen volleyballklubb i Mosseregionen, og sånt kan vi jo ikke ha på oss…

– Senere planlegges samme type arrangementer, da med innebandy og badminton i fokus. Disse vil foregå i samarbeid med de lokale klubbene, forteller Tone Marie. Hun håper at Mossehallen fylles til randen av ungdom på onsdag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.