Home Moss Slutter i MFK, men fortsetter samarbeidet

Slutter i MFK, men fortsetter samarbeidet

Torsdag hadde Siv Holder og Joakim Bekkåsen sin siste dag i Moss Fotballklubb. I den anledning ønsker styreleder Klaus H. Hansen å si noen ord om tiden som har vært, og ikke minst noe om hvordan prosessen blir videre på Melløs.

JOAKIM BEKKÅSEN tekst

Siv Holder har i en årrekke jobbet med marked i Moss Fotballklubb, og har fram til i dag vært leder i MFK Care. På toppen av det hele har hun også stått i bresjen for det nye klubbhuset sammen med tidligere styreleder Thomas Thorkildsen. Hun velger nå å takke for seg i Moss Fotballklubb, men skal vel å merke fullføre prosessen med det nye klubbhuset før hun gir seg helt på Melløs.

Joakim Bekkåsen (undertegnede) har vært markedsansvarlig og innholdsprodusent i MFK i én sesong har nå fått ny jobb hos et lokalt reklamebyrå.

– En fotballklubb ønsker å skape entusiasme – og i Siv og Joakim har vi hatt to ressurspersoner som bobler over av idéer og et stort ønske om å skape stolthet, positive følelser og lokalpatriotisme. Jeg vil få takke begge for den innsatsen de har lagt ned i år, skryter styreleder Klaus H. Hansen.

– Siv slipper nå taket i et område hvor hun i en årrekke var den eneste ressursen vi hadde på markedssiden, og jeg tror kanskje ikke omgivelsene er klar over hvor mye ubetalt tid som har vært lagt ned fra hennes side. I Joakim har vi hatt en kompetanse som har gjort det mulig å drive markedsarbeid og samtidig levere svært profesjonelt digitalt innhold om både spillere, klubb og samarbeidspartnere. Dette vet jeg at mange rundt oss har lagt godt merke til, og det er jo også dette fagfeltet han nå skal jobbe på fulltid med framover hos Kias Reklame, fortsetter Hansen.

Til tross for at arbeidsforholdene nå avrundes, regner Hansen med at begge blir synlige rundt klubben også i årene fremover.

– Slik jeg kjenner begge vet jeg at vi både kommer til å se mye til dem på Melløs også framover – og da også som bidragsytere. Joakim går som nevnt til en jobb hvor det vil være mulig å engasjere ham til å lage innhold til sosiale medier og våre nettsider, og det er noe vi kommer til å benytte oss av. Siv vil framover fortsatt være helt sentral i arbeidet med å realisere det nye klubbhuset, sier han og avrunder:

– Vi er midt i prosessen med å finne en etterfølger til Joakim, og en ansettelse vil skje i løpet av noen uker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.