Home Moss Gratis trenerutvikling på Melløs

Gratis trenerutvikling på Melløs

I høst ble Moss bylag som kjent startet opp og nå har også trenerutvikling blitt en viktig del av programmet. Bylagskoordinator Kristoffer Kolsrud håper at enda flere av byens trenere vil være med i ukene fremover.

JOAKIM BEKKÅSEN tekst og foto

Så langt har nesten samtlige fotballklubber fra mossedistriktet hatt med spillere på bylaget og flere av trenerne har i tillegg vært veldig engasjerte. Kolsrud understreker at alle er hjertelig velkomne.

– De trenerne som er ekstra ivrige kan også bli med som assistenter under selve økta med bylaget og få tilbakemelding på egen prestasjon som trenere på feltet. Etter at treningen er ferdig er det gjennomgang av økta med trenerne og deretter et foredrag med diverse emner for ungdomsfotballtreneren, forteller Kristoffer Kolsrud, som er glad for at opplegget har vært en suksess så langt:

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger så langt fra fornøyde trenere og foreldre, og oppfordrer så mange trenere som mulig til å få med seg dette. Moss FK i samarbeid med Moss 2020 ønsker å gi tilbake til breddeklubbene i form av gratis trenerutvikling, avrunder han.

Her er oversikten over resten av øktene:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...