Home Moss Gratis trenerutvikling på Melløs

Gratis trenerutvikling på Melløs

I høst ble Moss bylag som kjent startet opp og nå har også trenerutvikling blitt en viktig del av programmet. Bylagskoordinator Kristoffer Kolsrud håper at enda flere av byens trenere vil være med i ukene fremover.

JOAKIM BEKKÅSEN tekst og foto

Så langt har nesten samtlige fotballklubber fra mossedistriktet hatt med spillere på bylaget og flere av trenerne har i tillegg vært veldig engasjerte. Kolsrud understreker at alle er hjertelig velkomne.

– De trenerne som er ekstra ivrige kan også bli med som assistenter under selve økta med bylaget og få tilbakemelding på egen prestasjon som trenere på feltet. Etter at treningen er ferdig er det gjennomgang av økta med trenerne og deretter et foredrag med diverse emner for ungdomsfotballtreneren, forteller Kristoffer Kolsrud, som er glad for at opplegget har vært en suksess så langt:

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger så langt fra fornøyde trenere og foreldre, og oppfordrer så mange trenere som mulig til å få med seg dette. Moss FK i samarbeid med Moss 2020 ønsker å gi tilbake til breddeklubbene i form av gratis trenerutvikling, avrunder han.

Her er oversikten over resten av øktene:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.