Home Moss Spesiell sesongavslutning for G14-laget

Spesiell sesongavslutning for G14-laget

Onsdag kveld samlet G14-laget seg til en hyggelig begivenhet på Peppes Pizza Tollboden. Da skulle de feire årets sesong og gi enkelte spillere litt ekstra heder. I tillegg skulle det avtroppende trenerteamet få sin velfortjente hyllest.

JOAKIM BEKKÅSEN tekst og foto

Som seg hør og bør skal en fotballsesong avsluttes på skikkelig vis og det var det i alle fall ingen tvil om at G14-spillerne gjorde. Med pizza og brus ble det en kjempehyggelig kveld for gutta.

– Det har vært en lang og god sesong. Den startet 17. november 2018 og ble bare avbrutt med fri fra fellestreninger i juli. Siste seriekamp var tirsdag 29. oktober, forteller hovedtrener Andreas Falch Nilsen.

– Resultatmessig har laget levert en god sesong med å bli nummer tre i G14-serien i Østfold. De viktigste fokusområdene i løpet av sesongen har vært utvikling av relasjonelle og strukturelle ferdigheter, samt utvikling av enkeltspillere. I tillegg til kamper i det lokale seriespillet har laget spilt treningskamper og deltatt i turneringer mot god motstand utenfor kretsen. Dette har bidratt med gode referanser på hva som kreves av ferdigheter og dette er gode erfaringer å ta med seg i arbeidet med videre utvikling neste sesong, forsetter han.

Heder og ære

Noen spillere har riktig nok utmerket seg spesielt denne sesongen og følgende spillere fikk utdelt velfortjente priser og mottok hyllest fra forsamlingen:

Årets spiller: Oskar Waagan Wisth

Årets toppscorer 11`er: Oskar Waagan Wisth – 24 mål

Mest oppmøte: Oskar Waagan Wisth – 95 %

Årets stjernespiller: Gøkan Kuzpinari

Årets utviklingspris: Ludvik Guthu

Spillernes spiller: Jesper Hansen

I tillegg ble det delt ut hederspris til trenerne Arif Muaremi og Morten Eriksson som trofast har fulgt spillerne gjennom flere sesonger, men som nå gir seg som trenere. Hovedtrener Andreas Falch Nilsen gir seg også etter sesongen og flytter til det kalde nord.

Kaptein Arjan Muaremi holdt en strålende tale hvor han oppsummerte sesongen på en glimrende måte. I talen fikk trenerne sin fortjente ros og ble gjort stas på med flotte gaver fra laget.

Laget ser nå frem til litt hvile fra fellestreninger, men er samtidig utålmodige med å ta fatt på en ny og spennende sesong.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Næringsavisen presenterer Mosseregionen

Vår andre nettavis Næringsavisen presenterer B2B nyheter fra Mosseregionen som en egen kategori https://naeringsavisen.no/mosseregionen Har du tips...

Mr. BLUES IS COMING TO TOWN 23/11 kl 15

Denne gangen tar kongen av Norsk blues, Reidar Larsen med seg øverste hylle av musikere og vi kan love et heidundrende show.

Har du smakt Julechips?

På ren impuls havnet disse i handlekurven min 19 nov 19. Er jeg bare lett å lure...

Midway

Midway er en skikkelig krigsfilm av den gamle sorten til tross for at den er produsert og gitt ut i vår tid. Fargefilteret, heroismen og de massive slagene minner veldig om klassiske krigsfilmer.

Den gamle skovhytta

Forsker man litt på lokalhistorie dukker det noen ganger opp små perler. Små skildringer eller historier som levendegjør fortiden og fortidsmenneskenes livsførsel.