Home Moss Hyggelig juleopplevelse med dyrebeskyttelsen

Hyggelig juleopplevelse med dyrebeskyttelsen

Moss og Omegn Dyrebeskyttelse er en frittstående dyrebeskyttelse i sitt 70ende år, som verken får statsstøtte eller kommunal støtte. Derfor må pengene de trenger til driften, komme fra egeninnsats og salg. 23. november slår de til med et hyggelig arrangement på Bytårnet skole.

ARNE KRISTIAN LØVIK STELLANDER tekst

Av tingene Moss og Omegn Dyrebeskyttelse selger, kan det nevnes kalendere, t-skjorter med egen logo på, samt at de driver loddsalg når det er anledning for dette. Det må også nevnes at de har litt inntekt fra grasroten hos Norsk tipping.

Denne omtrent to meter høye karen, skal loddes ut ved julemarkedet til Moss og Omegn Dyrebeskyttelse. Så trenger du en ny kompis i sofaen, vet du hvor du skal dra.

Det er altså lørdag 23. november at julemarkedet på Bytårnet skole skal avholdes. Og her loves skikkelig julestemning. – Det blir gratis parkering og gratis inngang, og som du sier, vil det bli julestemning og idyllisk hygge. I kafeen vil man få kjøpt pølser, vafler, kaker, brus og noe varmt å drikke. Moss/Son dyreklinikk stiller opp med bamsesykehus på julemarkedet, der barna kan ta med sine kosedyr, så dyrlegen kan sjekke dem, forteller Stian Skogsberg i dyrebeskyttelsen.

Videre vil det være mye fint å få kjøpt, så kanskje kan dette være en anledning til å få slettet en del av julegavelisten. – Vi har mange fine utstillere som kommer på markedet vårt. Det blir diverse strikkede saker, treleker, fuglekasser, Forever Living, smykker, sokker, søm, kranser, juledekorasjoner, lykter, kalkmaling, hjemmelaget såpe, hårpynt, knapper, vesker, kransekaker og andre kaker. Dette, loddsalg og mye mer finner du om du kommer til Bytårnet skole.

Julemarkeder er en gammel tradisjon, og for mange er det å få med seg et knippe av dem før jul, blitt en hyggelig og avslappende vane. – Få den beste julestemningen. Kom til oss! Velkommen til Moss og Omegn Dyrebeskyttelses julemarked, avslutter Skogsberg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....