Home kultur Komiker fra San Francisco til Standup Moss

Komiker fra San Francisco til Standup Moss

– Vi gleder oss veldig til å starte opp på Verket Scene, sier Rune Vold i Standup Moss i forkant av deres første klubbkveld på et nytt sted. Første klubbkveld er torsdag 21. november.

Siden oppstarten til Standup Moss, har humorklubben hatt Tivolikjeller’n som sitt faste tilholdssted, til de senere flyttet opp en etasje, til Tivoli Sportsbar.

Når de nå setter sine humoristiske føtter på en ny scene, er dette altså på Verket Scene, og dette skal markeres ved et kraftig slag på stortromma. Ikke bare koster billetten kun 100 kroner, men de har også sørget for å få besøk langveis fra, nærmere bestemt fra San Francisco.

– Vi er så heldige å få besøk av Scott Capurro, en glitrende komiker som kanskje ikke så mange her i Norge kjenner ved navn. Over there gjør han det allikevel vanvittig bra som komiker, og han har også hatt en sentral rolle i filmen Mrs. Doubtfire med Robin Williams, Sally Field og Pierce Brosnan. Det er veldig moro at han ville komme til oss på nyåpningen vår på Verket, sier Vold.

Selv skal Rune Vold være konferansier for kvelden, og foruten de to, skal også Henning Bang, Roy-Arne Johannesen og Helene Holtskog bidra. Det ryktes også om en mulig overraskelse.

– Vi håper nå at enda flere mossinger får øynene opp for standup og klubben vår, og lover å by på humor for enhver smak i tiden som kommer – både på førstkommende klubbkveld 21. november, og alle kommende klubbkvelder, avslutter Vold.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....