Home kultur Juleutstilling hos Moss Kunst Ramme

Juleutstilling hos Moss Kunst Ramme

Det inviteres til ny salgsutstilling hos Moss Kunst Ramme 30. november, og denne gang vil veggene være fylt med spennende kunst fra to svært populære kunstnere: Liz Ravn og Torbjørn Endrerud.

De to kunstnerne er begge blant de bestselgende kunstnere på Østlandet. Liz sin kunst er vi i Moss blitt kjent med fra før, mens Torbjørn er representert på galleriet for første gang – med en fargerik nyskapende kunst innen popart-sjangeren, med titler ofte hentet fra The Beatles.

THE BEATLES: Thorbjørn Endrerud har latt seg påvirke av et av pophistoriens aller største fenomener, og latt The Fab Four skinne klart igjennom i kunsten sin.

Liz har også et bein godt plantet i popart-sjangeren i flere av bildene sine, men byr også på en fantasifull og surrealistisk egenart – som gir en kombinasjon av kollasjer med figurer og natur.

DEN LEKNE HULDER: Liz Ravn har skapt seg en stilart som kan gjøre betrakteren like fascinert over måten bildet er blitt til på, som av selve motivet.

– Det blir salg rett fra vegg, så her kan man sikre seg fin kunst, enten til seg selv, eller som flotte julegaver. Det fylles på med nye bilder etter hvert som salget skrider frem, og salgsutstillingen vil henge frem til jul, forteller Helge M. Hoff ved Moss Kunst Ramme.

Vernissasjen åpner 30. november klokka 13.oo, og avsluttes klokka 16.oo samme dag. Begge kunstnerne er til stede på åpningen, og det serveres en liten forfriskning ved ankomst.

IT’S ONLY ROCK’N ROLL: Rockere fra Storbritannia går igjen i kunsten til Thorbjørn Endrerud.
Previous articleToy Story 4
Next articleNy markedsansvarlig i MFK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....