Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 4

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine omgivelser.

STEINAR HANSON tekst

Steinars forvandling til julenisse, starter om få dager. Forberedelsene er i gang. Følg med!

Du kan ikke gjøre dette ved å stritte imot det du ser på som negativt og ønsker å flykte fra. Når du gjør det, fokuserer du bare på det negative som du ikke lenger ønsker og skaper enda mer av det som du ikke ønsker i ditt liv.

Situasjonen som har skapt den følelsen som du opplever er reell og til stede i ditt liv, enten du liker den eller ikke. Derfor skal du se på det at du nå faktisk opplever noe i det hele tatt som noe positivt, og fokusere på og glede deg over det positive det tilfører deg hver eneste dag.

Bruk dagen i dag til å tenke på alle dagens situasjoner som en mulighet til å berikes av, – og lære noe nytt. Det vil gi deg et mye rikere liv når man ser på opplevelser på den måten.

Eksempel:

Du hører noen si: Jeg har mistet jobben og nå kommer alt til å gå ad dundas med meg og familien og alle andre på denne planeten. 

Du svarer: Har du mistet jobben? Det er jo helt fantastisk. Da er du jo tilgjenglig for alle som ikke har hatt muligheter til å ansette deg mens du var opptatt med noe annet. Du er heldig assa!

Så dagens luke er å se det positive i den rosebuketten som frem til i dag har tappet deg for energi! Lykke til!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Blueskveld med Feldson Association

Det er på Cafe Røed på Røed Gård på Jeløy det skjer, og datoen er fredag 13. desember. Da er det nemlig klart for en heftig blueskveld...

Steinars julekalender: Luke 5

Ofte møter man glade og lykkelige mennesker, men av og til møter man også på mennesker som oppleves negative og destruktive, og...

Til helgen er det julemarked i Moss

Kirketorget skal fylles av julestemning og glade mennesker førstkommende helg. Gå ikke glipp av byens store julearrangement. ARNE KRISTIAN...

Steinars julekalender: Luke 4

Du har i deg kraften til å forvandle negative følelser og opplevelser til positive følelser og skapende kraft for deg selv og dine...

Førjulstid i kommunene Rygge og Moss

Julen kommer igjen mot oss like fort i år som tidligere. Kaldt og mørkt er det og litt snø har vi fått....