Home kultur Julekonsert med Moss Big Band i Moss kirke

Julekonsert med Moss Big Band i Moss kirke

Også i år blir det anledning til å være med på en svingende og stemningsfull inngang til jula med Moss Big Band under ledelse av Rune Sundbø i Moss kirke.

LENNART P foto av Moss kirke

Moss Big Band har spilt jula inn for mossingene seks år på rad, og også i år har byens dyktige storband altså funnet veien til Moss kirke. Det loves en fin blanding av svinglåter og ballader, det blir dyktige solister og selvsagt er bandets meget dyktige faste vokalist Elise Voll Sundbø på plass og synger både sving og vakre ballader.

Det er også funnet plass til en duett sammen med bandets bassist Trond Bull Hansen.

Det er ikke vanskelig å komme i julestemning når Moss Big Band med sine 20 medlemmer setter i gang. Det er bare å se fram til en svingende inngang til jula i Moss kirke fredag 13. desember klokka 20.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...