Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 17

Steinars julekalender: Luke 17

Livet er et speilbilde av det du skaper mentalt, og det du kan tro at du kan oppnå er kraften du legger inn i ditt livs opplevelser. Dersom du har store drømmer om fremtidige «happenings» syntes jeg du skal begynne å feire dette allerede i dag som om du allerede har oppnådd dette.

STEINAR HANSON tekst

Dette er en naturlov som gjør at du tiltrekker deg dette som du ønsker, samt at det samsvarer med hvordan ditt underbevisste sinn fungerer og lagrer informasjon og livsoppfatninger.

Julemannen juler videre mot jul. Hvor mye mer nissete kan Steinar egentlig bli?

Så dagens øvelse er at du i dag skal gå gjennom dagen og kjenne på den gode følelsen du har inni deg over at du allerede nå er i besittelse av dine drømmer.

Om du ønsker deg en opplevelse i fremtiden. En week-end i Paris eller på Trysil – det spiller ingen rolle, for drømmen er din og det skal den fortsette å være.

Det jeg ønsker å si noe om, er at du i dag skal tenke på dette som om at du allerede er på den week-end turen som du ønsker, og kjenn etter hvordan det oppleves å være der. Se på kunstnere og musikere på gaten i Paris, kafeer og byens puls. Er du på Trysil, så se for deg bakkene og at du fyker nedover eller at du er kongen på after-ski. Hva vet vel jeg. Kjenn hvordan det påvirker deg og gir deg gode vibrasjoner.

Kos deg masse gjennom dagen!

Du finner Steinar Hanson og hans gratis nettkurs ved å trykke HER.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...