Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 18

Steinars julekalender: Luke 18

Det begynner å brenne i «enden». Tiden tar deg, hva skal du kjøpe til den ene og den andre, og det du har kjøpt skal sendes både hit og dit. Posten har satt fristen, og du har et tidspress-slit om gavene skal komme frem til jul…

STEINAR HANSON tekst

Det river og drar i deg, og i år som i fjor tenker du at jula kommer like brått på. Dette til tross for at du i fjor sa; dette skal jeg unngå neste år, jeg skal ikke styre, slite og stri, for dette styret tar all kraften fra meg.

Det er bra at du sa det, og derfor kan du i dag bruke dagen til å gjennomføre den store «bråstoppdagen», og la juleforberedelser, mas og pyntefjas ligge til i morgen. I dag er det en god dag å stoppe opp og tenke på det man har lyst til å gjøre akkurat i dag – ikke alle tingene man må, men mer av det man har lyst til.

Tja, hva skal man si om dette? Hit eit steg, og dit eit steg… Borte er nisselua, men skjegget kommer seg kraftig. Er egentlig Steinar en nissete type? Vent og sjå, gutar og jenter.

Kino med barna, snømann i hagen, en tur i skogen, ut og oppleve skøyteisen, lage engler i snøen, reise på besøk til noen som har godt av å ha en «bråstopp stund». Ta med litt gløgg, litt god niste og noen vedkubber inn i skogen, eller ned til et vann. Lag et bål og skap en god stund.

Hva du skaper for deg og dine overlater jeg til deg selv, men en pust i bakken er verdifull for alle, og skaper god energi for deg og dine.

Nyt energiene i dagens luke, så er jeg tilbake i morgen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...