Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 19

Steinars julekalender: Luke 19

Hver og en av oss er individer med en utrolig indre styrke og kraft, så stor at vi helt selvstendig kan ta kontroll over våre liv, vår helse og vår skjebne. Denne kraften kan vi bruke til vår personlige vekst og utvikling – som et verktøy på vår reise gjennom livet, på vei mot de mål og drømmer som vi ønsker skal fylle våre liv og gjennomsyre vår livssopplevelse.

STEINAR HANSON tekst

Er vi bevisst denne kraften og benytter oss av den, vil den tre frem og gi deg nettopp dette – ja, det du ønsker å oppleve. Men vit samtidig at vi lever i en verden som er enten, eller, sort eller hvit, som har oppturer og nedturer, kulde og varme, glede og sorg, seiere og tap, ærlighet og løgn, falskhet og ekthet.

Alt sammen er egentlig kun resultater av valg, tanker, følelser og handlinger plantet på ett tidligere tidspunkt, og som med bakgrunn i dette trer frem i din livsopplevelse nå i dag. Så like kraftfullt som du kan styre kraften når du vet hva du vil fokusere på, kan denne kraften også styre deg.

Det er svært få dager igjen til julehøytiden, og det ryktes at alver og reinsdyr har lite håp om å få se denne mannen som skikkelig julenisse. Den som venter får se.

Og uten egentlig å være klar over det, befinner du deg på et helt annet sted i livet, neddynket i alle de opplevelsene som du ikke ønsket deg. Så allerede her ser du at like fort som den kan bygge deg opp, kan den også rive deg ned.

Men ingen ting skjer av seg selv, og alt er avhenging av deg og det du setter i bevegelse. Med andre ord, det du tenker, føler og gjør er, og kommer alltid til å være redskapene som skaper innholdet i din livsopplevelsesreise.

Dette er en meget sterk kraft, og jeg ønsker så inderlig at flere skal oppdage denne slik at de kan bruke den til sin egen og verdens beste.

Jeg håper du ser hva jeg sier, og at du med bakgrunn i dette kan oppleve sider og verdier som du og de du har med deg i ditt liv kan ha nytte av i mange år fremover.

Nyt energiene i dagens luke, så er jeg tilbake i morgen!

Steinar Hanson tilbyr gratis kurs, og håper at akkurat du tar kontakt for å ta dette kurset. Det kan du gjøre HER.

Han har også en film liggende ute på nettet. Den finner du ved å trykke HER.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...