Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 20

Steinars julekalender: Luke 20

Hver og en av oss tiltrekker oss noe hvert eneste øyeblikk i livet. Så når du føler at du ikke har det du vil i livet og at loven om å tiltrekke seg ting ikke gjelder for deg, må du innse at du også da faktisk får svar. Den virker helt perfekt, enten du tiltrekker deg det du vil ha i ditt liv, eller du tiltrekker deg fraværet av det du vil ha. Så gled deg over alt du opplever, og takk for at du fikk oppleve dette!

STEINAR HANSON tekst

Nå nærmer Steinar seg fælt en ny tilværelse – som nisse. Dette begynner jo å se riktig lovende ut. Kanskje hadde en tur innom frisøren vært på sin plass…

Husk at det er reisen som er selve livet, og ikke målet du jobber mot, så la ikke lengselen etter målet overstige gleden ved å reise gjennom opplevelsesrike hverdager fylt med latter visdom og glede.

Målopplevelsen er bare en bekreftelse på at du har beveget deg fra ett punkt til et annet, selvvalgt og ønsket punkt i livet. Selve livet er reisen mellom de to punktene.

Livet handler om de øyeblikk – som osende og dampene omfavner små og store glimt av glede, visdom og forståelse. De øyeblikk som fester seg til minnet og som du tar frem og minnes år fra i dag. De opplevelsene som gjør at du sitter tilbake med gode minner om en god tid og gleden ved å ha levd ett godt liv.

Å endre verden alene, høres enormt ut, men bytter du ut noe i deg selv som du ikke ønsker å ha der, med noe du ønsker å fylle ditt liv med, er din verden endret!

Nyt energiene i dagens luke, så er jeg tilbake i morgen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...