Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 21

Steinars julekalender: Luke 21

Å erkjenne oss selv som den vi virkelig er, for så å bli oppriktig glad for alle de sider man finner ved seg selv, er hver og en av oss sin fremste og aller viktigste livsoppgave. Dette skaper trygghet og forståelse for egen verdi og identitet, samt danner grunnlaget for den enkeltes fremtidige vekst videre i livet.

Hvorfor disse stadig mer nissete bildene av Steinar blir stående som de skal på pc-skjermen, men legger seg på siden på mobiltelefonen, er det foreløpig ingen som vet. Jul blir det uansett.

STEINAR HANSON tekst

Den enkeltes motiv for å sette seg ned og tenke over dette, kan være mange. Noen vet hvorfor, og har konkrete ønsker og spesielle ting de søker etter. De ønsker å utvide sitt perspektiv og på den måten berike sitt liv. Andre vet ikke hva de søker, men er nysgjerrig søkende og snuser litt her og litt der, og lar seg fascinere av det ene fenomenet etter det andre.

De snuser stadig videre på nye prosjekter, og håper en dag at de treffer de livsopplevelsene som svarer til den lengselen de bærer på. Atter andre vet verken hva, hvem, hvor, hvordan og hvorfor, men de vet at det er noe der ute, noe som de trenger for å føle seg helere, slik at de kan kjenne på opplevelsen av indre berikelse – noe som kan fylle dem med indre rikdom og livskvalitet.

De vet at denne frigjørende kraften finnes, og er innenfor rekkevidde! De er søkende i livskvalitet og har sonaren ute og speider i alle himmelretninger med håpet om at de en vakker dag vil treffe på den eller det de søker etter, så de kan fylle denne indre tomheten med meningsfylt innhold – kjenne livets puls pulsere gjennom dem på en sånn måte at de virkelig kjenner at de lever sitt liv.

Å kjenne livets puls beføle huden og la nervesystemet sende impulser rundt i kroppen, vekker hver lille bit av deg til liv.

Ja et innholdsrikt liv får deg til å fysisk kjenne at du og hver celle i kroppen din virkelig lever.

Denne følelsesmessige opplevelsesbomben kan gi seg til uttrykk på flere måter. Enkelte ganger i form av opplevelser vi ikke setter pris på, og andre ganger i form av opplevelser vi virkelig verdsetter. Uansett hva din grunn er til å bruke tid på å fundere over dette, håper jeg at du vil sitte tilbake med noen inntrykk som får deg til å se nyanser som hjelper deg å kunne se deg selv i et perspektiv av vekst og utvikling, og som hver dag bidrar til å føre deg nærmere det du ønsker å fylle ditt liv med.

Nyt energiene i dagens luke så er jeg tilbake i morgen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...