Home Uncategorized Steinars julekalender: Luke 23

Steinars julekalender: Luke 23

Dagen før dagen er selve oppsummeringen på adventstiden, og den dagen man bare skulle kose seg. For mange blir det sånn og kose planene for dagen i dag klare, men for veldig mange er man ikke helt i mål. Man teller over og sjekker gaver og stikker ut gaveruten man skal gjennom i løpet av dagen. En til lia hos far og mor, en pose opp til toppen der hvor tante bor en nord i byen og en lenger sør, noen leverer vi til andre som leverer videre slik de gjorde før.

STEINAR HANSON tekst

Gavene til dem i familien og vennene på den andre siden av landet er sendt for lenge siden etter tips fra Posten-Bring gjengen om å gjøre den jobben så tidlig at det ble gjort i høst en gang.

Ja alle skal få en hilsen, en gave en fin presang. En hektisk dag for de fleste, – Ja, ikke de som slapper av i dag da, for de er jo allerede ferdig med stresset, maset og graver seg ned i stua med julemarsipan og julefilm fra før i tiden, -det var en gang.

Steinar er fremdeles ikke helt i mål med sitt mål om å måle seg med selveste julenissen, men i morgen…

Noen sitter tilbake i eget hjem, uten noen å tilbringe julen sammen med noen og er alene. De kan man sende en liten tanke og muligens er det en mulighet for å likevel invitere dem?

Noen sitter alene for de de vil ha det sånn, men andre gjør det for de ikke har noen å feire sammen med og kjenner på følelser som gjør ekstra vondt på en dag som dette. Det er jo når alt kommer til alt bare en vanlig dag, men fordi den er så smekkfull av tradisjonelle følelser blir virkningene så enormt forsterket. Ta seg en liten titt innom og by på en liten stund, ville sikkert blitt verdsatt og bety mye for den som sitter tilbake alene. Har man ikke tid til å stikke innom eller rekker på grunn av avstand så er man jo i dag kun en telefonsamtale eller tekstmelding unna. Kan hende du er den eneste som sender denne meldingen og gleden blir stor for å motta den.

Det kan hende at den metoden som har mest langtidsvirkende effekt og ikke skaper så mange ettertenksomme og smertefulle opplevelser i disse høytider er å bli bedre på å ta vare på hverandre mellom nyttår og jul og ikke bare mellom jul og nyttår.

Nyt energiene i dagens luke, så er jeg tilbake i morgen!

Trykker du HER, får du se en filmsnutt som Steinar har laget om sitt gratis kurs. Der forklarer han litt av kursets innhold.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...