Home Moss Klasseseier til både Kristine og Mina

Klasseseier til både Kristine og Mina

I den siste rankingturneringen før UBM ble det klasseseire til både Kristine Grande Ødegårdstuen og Mina Korssund. Kristine vant oppskriftsmessig damesingle U15.

TOR-EGIL KRISTENSEN tekst og foto

I finalen måtte Grande Ødegårdstuen allikevel ta fram sitt beste spill da hun slo Stine Skjævesland Pedersen fra Sola med sifrene 21-19 21-17. Pedersen slo for øvrig Mina Korssund i semifinalen, også dette etter en jevnspilt kamp. Mina er for øvrig førsteårs U15, så det er svært bra gjort av henne å hevde seg på denne måten.

Mina Korssund gjorde god figur i siste rankingturnering før UBM. Hun måtte se seg slått i semifinalen, etter en jevnspilt kamp.

Damedoubleklassen ble vunnet av Mina Korssund i par med Nicoline Wærsten (Vestre Aker). De to spilte en nærmest prikkfri turnering, og beseiret Holmedal/Lexander fra Askøy i finalen.

Kristine valgte å spille i U17 klassen denne gang. Sammen med makker Katja Ellingsen (Bergen) er hun allikevel storfavoritt til å vinne gullet i U15 klassen i UBM om 4 uker. Denne helgen ble det finaletap i U17 klassen etter en meget sterk turnering av ungjentene.

I mixed double ble det et noe overraskende finaletap for Kristine sammen med makker Christer Andersen (Mandal). Holmedal/Hus fra Askøy og Rubbestadneset ble for sterke. Arbeidsuhellet kan skyldes at dette var kamp nummer 15 for Kristine i løpet av 2 dager.

Guttene sliter litt mer om dagen, men vi tar med oss at Elias Ausen (hovedbildet) meget gledelig vant sin pulje i single og gikk til sluttspill. Her ble det stopp, men Elias er i fin utvikling om dagen, og det blir spennende å følge ham fremover.

Andreas Korssund var i en meget vanskelig pulje, men spilte til tider strålende og var nær ved å avansere. Han blir en seriøs outsider til medaljene i UBM med en bedre trekning.

Previous articleThe Shawshank Redemption
Next article21 Bridges

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...