Home Moss Anders Gundersen er med videre

Anders Gundersen er med videre

Året 2020 starter med en hyggelig nyhet for lokale fotballsupportere. MFKs solide keeper Anders Gundersen er klar for en ny sesong for Moss Fotballklubb.

KLAUS HANSEN tekst og foto

Hovedtrener Marijo Jovic er svært fornøyd med at sisteskansen har blitt enig med klubben om en ny kontrakt som varer ut 2020.

– Min subjektive mening er at han er den beste keeperen på dette nivået i Norge, og jeg tror han vil vise oss dette i Postnordligaen i 2020. I tillegg har Anders en flott personlighet, og bidrar til å gjøre hver økt bedre gjennom sine holdninger og sitt ønske om å vinne, uttaler Jovic.

–  Jeg er også trygg på at Moss er et riktig valg for Anders. Etter en sesong der skader reduserte antall kamper han fikk spille vil han forhåpentligvis kunne bruke 2020-sesongen til å vise hvilket høyt nivå han holder. Og det gode samarbeidet med keepertrener Tommy Haglund bør være et godt utgangspunkt for dette.

Anders selv sier dette til mossfk.no:
– Jeg gleder meg til en ny sesong – og jeg håper at mange tar turen til Melløs i år!

I Moss Fotballklubb er man strålende fornøyde med å kunne starte 2020-sesongen med denne signeringen. Og de benytter samtidig anledningen til å ønske alle MFK-tilhengere et riktig godt nytt år.

Previous article21 Bridges
Next articleGjør en fornyelse av ildstedet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...