Home Moss Kulturfeltets fotballcup 2020

Kulturfeltets fotballcup 2020

Har også kulturfolket fotballføtter? De har i hvert fall sansen for å ha det gøy. Siden 2013 har kulturfeltets fotballcup blitt arrangert, med musikere, skuespillere, politikere, forfattere og andre man vanligvis ikke forbinder med fotball, på banen.

ARNE KR. L. STELLANDER tekst

Det er lørdag 18. januar det skjer, og åstedet for begivenheten er Mossehallen. Som arrangør for det hele, står House of Foundation og Kulturfeltets fotballcup.

Det foreligger ingen krav om tidligere fotballprestasjoner, ei heller til om man er et band, en sanggruppe eller en ledergruppe i et politisk parti. Det eneste kravet er at man har lyst til å delta på moroa, at man klarer å stille med fire banespillere og en målmann, og at man betaler påmeldingsgebyret.

Til årets fotballcup, har følgende mystiske lag meldt sin ankomst:

3TL, Ballguttænne, Bransjelona, Det norske Forfatterlandslaget, Eika Old Stars, Fabians lag, 2020, Foppalklubben Leik
House of Foundation , Jeløya Ticataca, Kambo 7-er, Klassekampen, Lirhusene, Nasjonalball, PPP Sårbarheten, Reierdamene, Reierherrene, Rødt Moss og omegn, Skarmyra FK, Urra Hurra og Øråsen Veteran. Hvem som står bak disse lagene, får du se om du stiller som publikum 18. januar.

De foregående årene, har følgende gått av med seieren:

Rødt Moss og omegn (2019), Superfamily (2018), Kambo Streetkingz (2017), Refugees Welcome to Østfold (2016), Padres Filios (2015), Forfatterlandslaget (sommerturnering 2014), Moss Avis (2014) og Deigmassen (2013).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...

Rene Elshaug og Patrick Johnsen er klare for ny sesong

Det gir alltid en god følelse når gode medarbeidere, i dette tilfellet spillere, sier ja til å bli med videre i jakten...