Home Moss Rene Elshaug og Patrick Johnsen er klare for ny sesong

Rene Elshaug og Patrick Johnsen er klare for ny sesong

Det gir alltid en god følelse når gode medarbeidere, i dette tilfellet spillere, sier ja til å bli med videre i jakten på nye høyder. I MFK er man lykkelige over at både Rene Elshaug og Patrick Johnsen har sagt seg klare til å bli med også i kommende sesong.

HEIDI STENSVOLL tekst og foto

Sportslig leder Rune Jørgensen har dette å si om gladmeldingen:

– Vi er veldig fornøyd med at Rene Elshaug blir med oss videre i ett år hvor vi håper på videre sportslig fremgang. Rene ble av spillerne selv kåret til årets spiller i fjor, for sitt bidrag både i kamp og på trening. Det viser hva de selv mener hans betydning har vært i gruppen.

– Vi er også glade for at Patrick Johnsen er med oss videre i 2020. Patrick var veldig uheldig med skader sist sesong. Vi håper han slipper dette i år, og at han også kan bidra til videre sportslig framgang for Moss FK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...