Home NYHET Takk for oss!

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en god kilde til nyheter fra kulturliv, næringsliv, idrett, lag og forening i Mosseregionen – digitalt og på papir.

Vi er selvsagt triste for at det har gått som det nå har gått, men manglende respons fra næringslivet, fører til manglende midler til drift, og dermed kan vi ikke annet enn å sette kroken på døra.

Tusen takk til bidragsytere som Kris Leslie Munthe, Lennart Pettersen, Johanna Podhorny, Steinar Hanson, Kjell Alslie, halvardhenry.com, Moss Fotoklubb, Moss Badmintonklubb, samt takk for et godt samarbeid med Det Skjer i Moss.

Vi sier takk for oss, bretter opp ermene, og tar et grepa tak i nye prosjekter.

Previous articleLa’ars in memoriam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Takk for oss!

Grunnet manglende inntekter, ser vi i Morsa Tidende oss nødt til å avslutte driften av det som var ment å bli en...

La’ars in memoriam

Nekrolog over Lars Molvig Skrevet av Ken Uggerud Enda en fantastisk personlighet i Rygge har måttet...

NAV-skandalen og EØS

NAV-saken er den mest omfattende skandalen både for innbyggere og tilliten til alle statsmaktene og statsforvaltningen i moderne tid.

Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den personen vi syntes er Norges nye gitarhelt, nemlig Tommy Kristiansen (f. 5. 5....

Frode Alnæs til Eftablues

Moss Bluesklubb har levd med oppbrettede ermer og høyt pågangsmot i en årrekke. Som de berømte perlene på på den like berømte...